17 decembrie 2011

Singură între cei nepăsători. ~ partea 9 ~



A venit si ziua plecării, se pare că aceasta excursie a fost o aventura pentru Rebeca. Era atât de fericită că l-a întâlnit pe Cris încât nu se îndura să stea departe de acesta. Fiecare clipa era petrecută împreuna,dacă i-ai fi văzut ai fi crezut că nu s-ar putea desparţi nicicând.


 Au ajuns, au coborât, cei doi îndragostiţi se ţineu strâns de mâna, nu le pasa de profesori şi nici măcar de David care era distrus. Nu ştia ce să mai facă, o iubea, de aceea vroia să o facă fericită ,aşa că nu s-a mai băgat între cei doi , a încercat să se împace cu Roxana, dar se pare că aceasta era îndragostită de Cristi.


-Hei, Rebeca rămâi la mine în seara asta ?
- Ăăă, Sigur Cristi ! [ Reamintesc : în episoadele trecute am precizat că Rebeca e singură acasă, părinţii au plecat în străinătate şi aceştia aveau încredere deplina în fată. ]


 Era târziu, Cristi primeste un sms de la * 07876...*  cu  mesajul " Iubire, ne vedem acum la fântână?Te iubesc!" . Telefonul era în mâna Rebecăi:


- Cristi, ce e cu mesajul ăsta?
- Ce mesaj iubire ?!
- Ăsta ! Uite-te ! spune fata tremurând. Spuneai că ma iubeşti ? Că nu-ţi pasă de altcineva...
- Reb, jur că nu am pe nimeni !
- Atunci ce e asta ?
- Nu ştiu cine e !
- Cum nu ştii mă ?! Tu dai numerul tău la toate fufele ?!
- Iubire..
- Iubire ?! şi pleacă în baie.


Mesajul era de la Roxana( număr nou ), nu se lăsa, trebuia să îi despartă.
Cristi, distrus, se duce afară şi îşi aprinde o ţigară, a fratelui său (avea 18 ani, nu prea stătea pe acasă). Cris nu mai atinse una, dar acum era peste limite, nu mai avea chef de nimic. O STARE FU*UTĂ ! nu îi mai păsa de nimic, nici măcar de sănătatea lui. Rebeca iese din baie, plângând, se duce afară, să se răcorească, îl vede pe băiat. Aleargă spre el , îi ia ţigara şi îi dă o palmă. 


- Eşti prost ?!
- De ce ?!
- Să nu te mai vad cu ţigara ! 
- Ce-ţi pasă ţie ?
- Te iubesc Cristi !
- Rebeca...

Un comentariu:

  1. super intorsatura :X:)
    cred ca toate fetele (poate chiar si baietii) au avut la un moment dat o amica/ amic precum roxana care simtea mereu ca trebuie sa aiba persoana cu care e cea mai buna prietena / cel mai bun prieten ...

    RăspundețiȘtergere