11 martie 2012

Perle de amintiri. -27



Zilele treceau, se făcu iunie, Alexis era despărţit de Andre,relaţia cu Dianne era doar de prietenie,au avut o discuţie în trecut ce a convins-o pe Dianne să nu mai insiste cu împăcarea. Într-o zi de miercuri Alexis a făcut o conferinţă pentru a se juca Adevăr/Provocare. Printre colegii lui şi Alina, colega Diannei se număra şi Edward, de la 7B,a fost cu Dianne în clasă în 1-4. Peste vreo două ore se dăstramă conferinţa,Alexis iese în parc pentru a se întâlni cu noua lui iubită, Alexa.Dianne s-a obişnuit cu ideea ştiind că nu va dura, nu e el nu relaţiile lungi, dar vroia în orice caz să-l facă gelos, pentru a vedea dacă mai ţine la ea.Îl sună.
- Ce faci ?
- Mă duc să mă-ntâlnesc cu Alexa. tu ?
- Eu foarte bine, îmi dau numaru' lui Edward ?
- Mm, îţi trimit mesaj cu el. ok ?
- Ok, mersi.
Îl memorează,dar nu-i dă niciun mesaj. Seara, pe la 19, primeşte mesaj.
" Ce faci ? sunt Edward, am luat numaru' tău de la Alexis, da' îl şterg dacă te deranjează.. "
Îi ia telefonul mamei rapid şi-i răspunde.
" Sunt Dianne.Ştiu cine eşti, aveam numaru', şi nu, nu ma deranjează că ai numarul meu, şi acum, mănânc, te invit la masă dacă vrei .. "
Au continuat să vorbească până târziu, Dianne se simţea atât de bine când vorbea cu el, deşi timp de doi ani nu i-a dat nicio atenţie, însă ce simţea Edward era o enigmă.
Ajunsă la şcoală, îi spune Oanei totul şi îi cere părerea despre acesta.Era destul de uimită,incurajând-o să facă tot ce poate pentru a fi fericită.Continuă să vorbească cu el în fiecare zi, însă la şcoală nu se băgau deloc în seamă, pe Dianne o deranja însă nu avea destulă tărie de caracter să-i repoşeze, nici măcar o privire. Ca întodeauna, zilele treceau, treceau, ei vorbeau mult mai mult,Edward ţinea la ea, însă nu era sută la sută reciproc, Dianne vroia doar o prietenie adevărată şi să-l facă gelos pe Alexis,dar imposibil, cei doi au devenit cei mai buni prieteni , a încercat să-i apropie(pe Edw si Dia ), doar pentru a fi Dianne fericită cu cel mai bun prieten al lui.
Era luni, cei de a8a dădeau simularea la matematică, toţi erau în curtea şcolii aşteptând să li se dea drumul înăuntru.Alexis o cheamă deoparte pe Dianne, o întreabă cu o voce caldă dacă ar vrea să se combine cu Edward, aceasta răspunde afirmativ, apoi îi trage pe amândoi lângă uşă.
- Dianne ! vrei să fii cu Edward ?
- Daa..
- Edward , vrei să fii cu Dianne ?
- Da, răspunse pe un ton lipsit de îndrăzneală.
Lucrurile au fost destul de ciudate, amândoi erau destul de timizi,şi Alexis era sigur că Edward nu o va întreba.
Pe la 14, le-a dar drumul celor de la 7A şi 7B, profesorii au plecat la corectat, Alexis, fiind în altă clasă şi neavând matematica în ziua aceea, pleacă de la ore pentru a sta cu cei doi abia combinaţi,Alexa şi Andreea, colega Diannei.Până-n parc Dianne şi Edward se ţineau de mână, iar Alexis cu Alexa doar se priveau, de cele mai multe ori Alexis o mai îmbrâncea pe Andreea.Ajunşi în parc, toţi se pun pe bancă, iar Alexis cu Dianne se pălmuiau şi jucau, Alexa era oarecum supărată, de fapt nu prea zâmbea, Edward era bosumflat şi stare aiurea, Andreea râdea ca proasta de trunchiurile copacilor.Dianne simţându-se prost faţă de Edward, îl invită la o plimbare prin parc, doar ei doi. Ţinânu-se de mână, călcau lin pe trotuarul abia udat de câtre îngrijitori.Îşi ofereau privări scurte, dar pline de înţeles,ieşea iubirea dintre cei doi la suprafaţă.Se pun pe o bancă, din spate veneau ceilalţi, curioşi să auda ce s-a întâmplat.Cei doi refuză a le da explicaţii şi hotărăsc să joace Adevăr şi provocare, printre mii de întrebări aiurea gen " E adevărat că stai pe bancaă ?" Dianne a ales provocare, oare ce putea să-i dea ? " Sărută-l pe Edward !"  Dianne refuză spunând că nu o face din obligaţie, ci pentru ca o simte, apropiindu-se de buzele lui. Edward înroşindu-se îi propune lui Alexis s-o sărute pe Alexa. Acesta refuză făcându-i semn să tacă. Pe la ora 16 Alexa şi Edward au plecat acasă, Alexis,Dianne şi Andreea s-au dus la şcoală, începuse să plouă, Dianne era udă de la 12, de la paparuda cu Alexis şi ceilalţi nătărăi din şcoală. Elevul de servici nelăsâdu-i să intre cei doi stau la magazin, se făcu frig, Alexis o ia în braţe pe Andreea.Peste 20 de minute se sună şi Dianne intră sa-şi ia bluza de trening din dulap şi ghiozdanul, apoi se duce-n staţie.Andreea a stat cu ea până a venit autobuzul.
Marţi, o zi la fel de călduroasă. Ora 14,Edward avea sportul iar Dianne biologia,vrând să stea mai mult cu el, întârzie la oră până-i venea profesorul de educaţie fizică. Dia era atât de fericită încât nu ar fi vrut să se despartă de el.
Miercuri, a stat doar în clasă, nici ea nu ştia, dar parcă nu-l mai vroia, la fel şi joi. Vineri a ieşit din clasă dar nu-l băga în seamă, la 15 a scăpat, Edward mai avea o oră, sportul, dar era luna campionatelor şi era meci. 8A-8C.Dianne se pune lângă el, lăsând capul pe umărul lui şi cerându-şi scuze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu