28 martie 2012

Perle de amintiri. -29

A venit vacanţa de vară, cu Alexis era certată, cu Edward , cu Andreea, era certata aproape cu toţi, din cauza lui Alexis, Roxana, colega ei , de care nu era foarte mult ataşată însă o ajuta în multe privinţe, şi nu numai pe tema "love ", era lângă ea, o susţinea, o făcea fericită, Dianne avea încredere deplină-n ea. Edward ţinea la Dia mai mult ca la oricine, îi spunea adesea lui Alexis, care-l ajuta să se înţeleagă ,măcar, cu ea. Astfel s-a împăcat Alexis cu ea, Dianne era foarte încăpăţânată, nici nu îl credea dar nici nu-l vroia. Era doar un personaj în plus, în viaţa ei. Pe la sfârşitul lui iulie Dianne l-a scos pe Edward de la ignore şi chiar au început să vorbească prin mesaje. Au devenit oarecum prieteni, ea îl trata cu indiferenţă, se supara des pe el, el, iubind-o, încerca mereu s-o îmbuneze. Dianne încă era îndrăgostită de Alexis, ceea ce o făcea să nu se gândească şi la alţi băieţi.Ea încă se gândea că se poate împăca cu Alexis,însă acesta nu mai avea aceleaşi sentimente,chiar dacă vorbeam FOARTE des şi işi spuneai chiar tot.Şi-a dat seama târziu că imposibilă dorinţa şi s-a îndreptat spre Edward, vorbeau din ce în ce mai des, de dimineaţă când el începea cu " Neaţaaa, :** " până la 2-3 când se termina cu " Noapte bunăă :* ". Dianne s-a apropiat de el destul de mult, îi era unul dintre cei mai buni prieteni, nu-l vroia să-l piardă, însă gelozia ei de fiecare dată când vedea avatarul lui Alexis cu Alexa sau un status dedicat numai ei, o făceau să iasă de sub control şi să se certe cu Edward şi bineînţeles, el o ierta.

August a sosit, a sosit şi bâlciu', Dianne a fost invitată de Edward şi de Alexis însă ea a refuzat nevrând să-i vadă mutra Alexei. Însă, la zilele oraşului, a acceptat, dar Dianne stătea cu 3 prieteni de-ai ei , separată de Edw,Alexis şi Alexa. S-au întâlnit în faţă la " Perete ". Alexa şi Alexis s-au pus pe scaune, bucurându-se şi ţipând de frică. Edward stătea cu botu'n telefon, naiba ştie cu cine vorbea.Dianne işi face curaj şi-l bagă-n seamă.
- Heei, dar nu mă bagi în seamă ?
- Stai puţin.. Gata. Scuze, vorbeam cu vărmiu..
- Da' bine, dă şi mie suc. Luându-i sticla din mână
- A Alexiei. Uite asta e a mea, întinzându-i sucul.
- Âuu, al Alexiei ? Aruncându-l jos.
Edward râde, iar Dianne îi dă sticla înapoi spunându-i că vroia doar să vadă dacă o dă.
Coboară din "Perete" cei doi îndrăgostiţi , Dianne o priveşte cu greaţă plătind. Se urcă în "Perete" şi după ce se uită atent la Alexis, cum o ţinea în braţe pe Alexa, lăcrimează, însă ,îşi mută privirea către Edward şi deja zâmbea, chiar dacă el era cu nasu'n telefon. Coboară, şi-l ia pe Edward deoparte, discută puţin după care este strigat de Alexis. Dianne îl roagă să mai stea, dar şi ea este chemată de Geanina, una dintre cele cu care a venit. Nervoasă ţipă la ea, spunându-i că e ocupată şi vrea să stea cu Edw. El se îndreaptă spre Alexis, care era deja la 100 de metrii. 
- Hei, dar nu mă pupi ?
Edward o pupă, dar pe obraz.
- Pe obraz ?! 
El priveşte-n jos, Dianne îi ridică capul:
- Nu mai fi timid cu mine. 
Dianne se apropie de el, şi.. vine Geanina ţipând:
-Dianne, de ce te-ai îndepărtat de locul ăla ? Maică-ta m-a lasat să am grijă de tine. Şi tu pleci cât nu eram atentă. Pupă-l odată şi hai, ca ne aşteaptă parinţii Biancăi.
- Stai bă , că am şi eu o vârstă, du-te că vin.
Se uită atent la Edward după care-l sărută luându-şi la revedere.
S-au pus lângă un panou, şi dansau, cânta Proconsul- Să spargem gheaţa. Dianne ţopăia alături de cei mai buni prieteni, Alex, Geanina şi Bianca. Alexa plecase, Alexis şi Edward stăteau pe lângă Dianne. Proconsul se pregăteau de plecare, toţi fanii se duc în spatele scenei pentru a face poze, insă aceştia au refuzat,nepăsându-le de fani. [ Ruşineee ! ]. Edward era în spatele ei, ceasul era 01:14, deci trebuiau să se întoarcă acasă. Se duce la el, îl sărută şi se îndreaptă spre ieşire cu toată gaşca. Ajunsă acasă, primeşte mesaj de la Edward. " Mi-a plăcut" însă ea dormea deja. Dimineaţă, a intrat devreme pe mess, Edward era online, of course. Îl salută trimiţându-i şi dedicându-i o melodie de la Proconsul. [ Asta. ] Ţinea la el, dar nu după mult timp primeşte un word de la Diona, una dintre prietenele ei, în care Edward vorbea cu Daniela.Doar esenţialul.
      Edd: Şi nu-mi dai şi mie numărul tău să vorbim ?
      Dx: Nu se supără Dianne ? Că tot îmi povesteşte despre tine.
      Edd: Hai că nu se supără..
      Dx: O inteb, şi dupa.
.
.
.
      Edd: Eşti frumoasă tare..
      Dx: Mersi.
Dianne închide word-ul, aruncând caietul de franceză de pe birou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu