8 februarie 2012

Perle de amintiri. ~partea a18a



Luni, la şcoală Alexis nu o băga deloc în seamă,trecea pe lângă ea de parcă nici nu o cunoştea. Seara, pe mess,


Dianne nu putu rezista tentaţiei de al băga în seamă:


D i a n n e: Încă mai eşti supărat? Ce nu înţelegi că nu-l vreau pe ala ? E prima relaţie la mine, asta a fost o greşeală de începători, de câte ori vrei să-ţi mai cer scuze ? 


Alexis tace, nu avea nici idle, nici nu scria.După 10 minute.


A l e x i s : Pfa.. nu pot sta fără tine, te iubesc şi te iert, dar nu mai fă aşa, ne răneşti pe amândoi..


D i a n n e : Ştiu, şi eu te iubeeeeesc !


S-au luat în braţe, virtual, ar fi vrut mai mult ca orice să-l ia în braţe să-l privească în ochi şi să-i spună ce simte, totuşi faptele sunt mai presus de orice.


A2a zi la şcoală au recuperat tot ce au pierdut ziua precedentă.Au trecut încă 2 săptămâni, încă erau împreună,toţi din şcoală erau uimiţi, nu se aşteptau nici măcar la 1 săptâmână dar 3 luni ?! 


Era vineri,Dianne a scăpat la 4, nu vroia să plece, Alexis avea ore până la 6, dar în favoarea ei a chiulit pentru a sta cu ea. A luat cu el un idiot pe nume Alex, toţi îi spuneau "Natură " ( înţelegeţi voi de ce ) pentru a sta cu


Oana, prietena Diannei, cu care făcea naveta. Se duc pe stadion, acolo nu-i vedeau nimeni, pentru început, doar râdeau,Alexis făcea pe orice fericit, ştia să binedispună omul, asta a atras-o pe Dianne cel mai mult, ştia să se comporte cu o fată, nu era nesimţit, nici golan. ( eliminăm faza cu chiulitul, a făcut-o pentru un caz nobil ! ). 


Era noiembrie dar parcă era o zi de vară. Se zice că " cel mai bun prieten să-ţi fie iubit ", asta erau ei, işi puteau spune orice, spre deosebire de alţii care s-au combinat din prostie.


Alexis îi propune să meargă mai departe de cei doi. Dianne acceptă. Tipu' o ia în braţe şi o pune pe iarbă şi o cuprinde în sărutări.Sunt întretupţi de Oana care ţipa necontenit din cauza lui Natură care nu o lăsa să plece (Oana nu-l suporta pe tip ). În scurt timp apar băieţii de la 6B, clasa lui Dani împreună cu clasa Diannei, pentru a juca fotbal. Dani o observă pe Dianne în braţele lui Alexis şi se duce la ei.


- Da, v-aţi împăcat ? Nu va mai dura. Îndrăgostiţii se privesc şi încep să râdă, după care Dianne adaugă:
- Bă, noi ne iubim, ca ROMEU ŞI JULIETA, dar nu murim, că tu dispari. Hocus pocuuus.


Dani se întoarce mormâind : " tarfo.."
- Ce zici mă ? intervine Alexis.
- Acum auzi voci?greu cu tine, baftă.

Alexis nu putu accepta asta, îl ia de mână şi-l aruncă pe jos. Cei de faţă se duc spre el, ciudat, toţi aveau cuţite, şi le aruncă în Alexis. Sângera.

Un comentariu: