10 februarie 2012

Perle de amintiri. ~partea a19a~



-Bă, Dianne, la ce ti-e gândul ?

- Ăă, Dani,il băteai.
- Mda, mereu te gândeşti la ala, hai pa.

Se ridică şi în paşi nervoşi se îndreaptă spre ieşire.

- Staai, de ce pleci ? 
-Rămâi cu ăla !
Dianne aleargă spre el, se pune în faţa lui :
- Dar eu pe tine te vreau ! 

El se opreşte, se uită-n ochii ei, cu dezamăgire, îşi lasă privirea în jos. Dianne îi ia capul între mâini, ridicându-se pe vârfuri, fiind mai scundă decât el, cu mult, şi încearcă să-l sărute, el se împotriveşte, îi dă mâinile deoparte, se uită-n ochii ei după care îşi continuă drumul.

- Alexis ! Nu pleca.
- Ce motiv mai am să stau ? Tu placi 3 persoane, eu ce caut aici ?
- Dacă tu esti toate 3, da.
- Pe lângă Florin şi Dani
- Bă, nu-mi pasă de ei.
- Aaa,da ? Hai, pa. lăsându-şi capul în jos şi continuându-şi drumul, dar nu grăbit.
- Alexis, te iubesc ! 

Tipu' se opreşte, îşi întoarce capul şi stând pe gânduri. Dianne vine lângă el, îl ia în braţe, el nu se-npotriveşte, o strânge strâns puternic, şoptind " Şi eu te iubesc.. ". După un moment sincer şi romantic îi cheamă pe ceilalţi doi.

- Dianne, eu mă duc cu tata, vii şi tu ? 

Se uită la Alexis care făcu ochi de căţeluşi şi îi răspunde negativ. Natură pleacă în parte opusă, iar cei doi îndrăgostiţi merg spre staţie tinându-se de mână.

Ajunşi acolo, încep să-şi povestească întrebări haioase, după care încep să se joace şi să se fugărească, şi fără să-şi dea seama pierde autobuzul de 19. ( normal, ea scăpase la 16, a stat cu el până la acel moment ). Dianne o sună pe maică-sa, spunându-i că nu a oprit, se făcuse frig, Alexis nu a lasat-o, a stat cu ea până la 20:15.

Era ianuarie, încă erau împreună, dar cam scârţia.Ieşea din clasă doar câteva minute, cu colega lui, Andre, Dianne era geloasă, când trecea pe lângă ea parcă nici o vedea, a încercat să se împrietenească cu Andre pentru a se asigura că nu e ceva între ei. A reuşit. Au ajuns de nedespărţit, însă Dianne nu era convinsă de "prietenia " lor, Andre spunea că nu are treabă cu el, dar ce fel se jucau şi stăteau împreună se putea spune altceva.
Se face şi februarie, nu era totul perfect, dar nici aiurea. Se înţelegeau până când Dianne nu mai putu rezista şi-l ia la întrebări despre Andre, el a negat totul, spunea că e doar o prietenă. A trecut peste, nu-l putea lăsa, ţinea prea mult la el.Într-o marţi, cam pe la ora 2, toţi colegii lui Alexis, înafară de el şi Andree erau în faţa clasei, pândind la uşă, Dianne a observat şi a intrat în clasă, se pune lângă calorifer şi începe să plângă. Colegii se adună lângă ea pentru a afla, slabe şanse, Dianne nu vorbea cu oricine problemele ei.În seara aia, Andre o sună pe Dianne , ca în fiecare seară, pentru a-i spune ce s-a întâmplat nou despre Alexis.Spre uimirea ei află că s-a pupat cu Andree.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu